lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Poľské veľvyslanectvo zverejnilo zoznam možných škodlivých cukroviniek Bratislava 24. januára (TASR) - Zdraviu škodlivé látky môže obsahovať 33 výrobkov poľskej firmy Magnolia, ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Bratislava 24. januára (TASR) - Zdraviu škodlivé látky môže obsahovať 33 výrobkov poľskej firmy Magnolia, ktorá vyrobila aj trubičky s jedom na hlodavce. Poľský Hlavný sanitárny inšpektorát (HSI) vydal v súvislosti s podozrením, že by tieto výrobky mohli byť škodlivé, varovanie.Zoznam spomínaných výrobkov zverejnilo Veľvyslanectvo Poľskej republiky v Bratislave na svojej internetovej stránke. Výrobkami, v ktorých bolo použité práškové mlieko s jedom, vyrobené v podniku Rokitnianka, sú:

Štítky :

Lipozomálny vitamín C - Vyšší účinok a nižšie náklady a jednoduché podávanie

Vitamín C spolupracuje pri vyše 300 reakciách v tele. Veľa vedeckých a lekárskych prác potvrdilo početné priaznivé účinky vitamínu C na naše telo – uveďme aspoň niekoľko najdôležitejších: