lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Palestínsky prezident absolvoval vyšetrenia v Berlíne, jeho stav je dobrý Berlín 7. apríla (TASR) - Palestínsky prezident Mahmúd Abbás je v dobrom zdravotnom stave. Oznámila ...

authorTASR dateVloženie/úprava Streda, 07.04.2021 categoryDenné správy

Berlín 7. apríla (TASR) - Palestínsky prezident Mahmúd Abbás je v dobrom zdravotnom stave. Oznámila to v stredu jeho kancelária po pravidelných lekárskych vyšetreniach, ktoré absolvoval v nemeckej metropole Berlín. Informovala o tom agentúra DPA.Osemdesiatšesťročný šéf palestínskej samosprávy priletel do Berlína v pondelok večer. Jeho návštevu sprevádzajú sprísnené bezpečnostné opatrenia, uviedol pre DPA hovorca miestnej polície. Naspäť do Predjordánska odcestuje Abbás vo štvrtok.Dlhoročný palestínsky prezident trpí viacerými ochoreniami a v médiách sa dlhodobo špekuluje o jeho nepriaznivom zdravotnom stave. V roku 2018 bol hospitalizovaný so zápalom pľúc a v minulosti trpel i rakovinou prostaty.Mahmúd Abbás šéfuje palestínskej samospráve už od roku 2005, keď nahradil zosnulého vodcu Jásira Arafata. Zatiaľ neoznámil, či mieni opäť kandidovať v prezidentských voľbách naplánovaných na 31. júla, ktoré sa majú konať po májových parlamentných voľbách. Malo by ísť vôbec o prvé voľby na palestínskych územiach po 15 rokoch.

Štítky :

Dolinková: MZ zatiaľ eviduje 47 úspešných žiadateľov o príspevok na ambulanciu

Bratislava 9. mája (TASR) - O finančný príspevok z plánu obnovy na vznik novej ambulancie ...