lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


POPRAD: Stravovacia prevádzka nemocnice podstúpi rozsiahlu rekonštrukciu Poprad 29. októbra (TASR) – Komplexnú priestorovú a technologickú rekonštrukciu má pred sebou stravovacia časť ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Poprad 29. októbra (TASR) – Komplexnú priestorovú a technologickú rekonštrukciu má pred sebou stravovacia časť popradskej nemocnice. Nový prevádzkovateľ stravovacích služieb, ktorý vzišiel z verejnej súťaže, sa zaviazal na tieto účely investovať približne 2,7 milióna eur.Havarijný stav stravovacej prevádzky znamenal podľa riaditeľa akciovej spoločnosti Nemocnica Poprad Jozefa Tekáča neustále stupňovanie hygienických a bezpečnostných rizík i nákladov. „Výsledkom by mala byť nepomerne vyššia kvalita a bezpečnosť stravovania našich pacientov a zamestnancov,“ skonštatoval.Zástupca nového prevádzkovateľa stravovania Peter Bittó uistil, že rekonštrukčné práce, ktoré sa uskutočnia na jar budúceho roka, obmedzia komfort pacientov a zamestnancov nemocnice v minimálnej miere. „Pritom kuchyňu, jedáleň a sklady čaká skutočne zásadná prestavba,“ zdôraznil.Výrazné kvalitatívne zmeny by sa mali popri vynovení priestorov prejaviť aj v zlepšení organizácie práce, systému objednávania jedál či zloženia jedálnych lístkov. „K tomuto riešeniu sme pristúpili aj s víziou transparentnosti vynakladania našich prostriedkov,“ dodal riaditeľ popradskej nemocnice.

Štítky :

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica otvorila Vakcinačné centrum proti vírusu HPV

Banská Bystrica 11. apríla (TASR) - Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici otvorila vo štvrtok prvé ...