lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


PIEŠŤANY: Piešťanské kúpele v tomto roku navštívilo 450.000 klientov Piešťany 12. decembra (TASR) – Približne trojpercentný nárast počtu klientov v porovnaní s rokom 2011 ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Piešťany 12. decembra (TASR) – Približne trojpercentný nárast počtu klientov v porovnaní s rokom 2011 zaznamenali v Slovenských liečebných kúpeľoch Piešťany, a. s. (SLKP). Počas tohto roka za liečivým bahnom a vodou do Piešťan pricestovalo približne 450.000 hostí.Až 41 percent z nich bolo zo Slovenska, nasledovali tradičné destinácie ako Nemecko, Izrael, Spojené arabské emiráty, Kuvajt, Jordánsko a Libanon, Česká republika, ďalej Rusko, Rakúsko a Poľsko. Okolo 21 percent domácej klientely tvorili návštevníci s pobytom čiastočne, alebo plne hradeným prostredníctvom zdravotných poisťovní. Pre TASR to uviedla marketingová manažérka kúpeľov Tatiana Šuláková.Každoročne sa SLKP usilujú prezentovať na medzinárodných veľtrhoch a výstavách, v roku 2012 vyslali svojich zástupcov na 50 podujatí, zameraných na cestovný ruch. Medzi nimi boli výstavy v Berlíne, Stuttgarte, Mníchove, Hamburgu, Lipsku, Viedni, tiež v Dubaji a v Moskve či Londýne. Popritom SLKP zorganizovali tridsať návštev zahraničných novinárov a touroperátorov, ktorí si mohli prezrieť kúpele a ich služby.V nasledujúcom roku chcú SLPK pokračovať v spolupráci so Slovenským paralympijským výborom, v organizovaní Týždňa reumatizmu a osteoporózy a Balneologických dní.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...