lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Ošetrovaciu jednotku kožného oddelenia v bojnickej nemocnici zrekonštruovali Bojnice 7. septembra (TASR) - Nemocnica s poliklinikou (NsP) Prievidza so sídlom v Bojniciach zrekonštruovala ...

authorTASR dateVloženie/úprava Štvrtok, 07.09.2023 categoryDenné správy

Bojnice 7. septembra (TASR) - Nemocnica s poliklinikou (NsP) Prievidza so sídlom v Bojniciach zrekonštruovala samostatnú ošetrovaciu jednotku dermatovenerologického oddelenia. Jednotka opätovne slúži pacientom od tohto týždňa. Informovala o tom nemocnica na svojom webe.
"Celá ošetrovacia jednotka sa vymaľovala, zrekonštruovali sa spoločné toalety, pribudol nový nábytok do vyšetrovne," uviedla bojnická nemocnica. Komfort pacientov podľa nej zvyšujú aj nové postele na celom oddelení.
"Rekonštrukcia ošetrovacej jednotky skvalitní a rozšíri poskytovanie zdravotníckych služieb pacientom s kožnou chorobou. Krátko po otvorení je prakticky zaplnená pacientmi so zápalovými ochoreniami infekčného, ale aj neinfekčného charakteru," skonštatoval primár kožného oddelenia Tibor Štovčík.


amo mac

Štítky :

NA KOHO MYSLÍŠ, KEĎ SI PRIPÍNAŠ NARCIS? Deň narcisov 2024

Liga proti rakovine pomáha na Slovensku onkologickým pacientom a ich blízkym už 34 rokov a to aj vďaka známej zbierke Deň narcisov. Jej 28. ročník sa bude v uliciach našich miest a obcí konať 18. apríla...