lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Nové Zámky: Nemocnica vyhlásila zákaz návštev na oddeleniach, dôvodov je chrípka Nové Zámky 18. Februára (TASR) – Fakultná nemocnica s poliklinikou v Nových Zámkoch rozhodla o zákaze návštev na ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 18.02.2019 categoryDenné správy

Nové Zámky 18. Februára (TASR) – Fakultná nemocnica s poliklinikou v Nových Zámkoch rozhodla o zákaze návštev na lôžkových oddeleniach nemocnice. Dôvodom je chrípková epidémia. "Zákaz platí od pondelka 18. februára až do odvolania," informoval hovorca nemocnice Ivan Podolský.Podľa posledných informácií Regionálneho úradu verejného zdravotníctva v Nitre stúpol výskyt akútnych respiračných ochorení, chrípky a chrípke podobných ochorení v Nitrianskom kraji o takmer štvrtinu oproti predchádzajúcemu týždňu. Lekári hlásili 14.350 akútnych respiračných ochorení. Z tohto počtu bolo 3526 ochorení na chrípku a chrípke podobných ochorení, čo je 24,6 percenta z počtu všetkých akútnych respiračných ochorení.

Štítky :

SLeK upozorňuje na zmeny pri limitoch pre inkontinenčné pomôcky (2)

Bratislava 25. marca (TASR) - Slovenská lekárnická komora (SLeK) upozorňuje pacientov na zmeny finančných limitov ...