lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


NRSR: Ani schôdzu k situácii s pediatrami sa poslancom zatiaľ nepodarilo otvoriť Bratislava 8. septembra (TASR) - Poslancom Národnej rady (NR) SR sa v piatok ráno nepodarilo ...

authorTASR dateVloženie/úprava Piatok, 08.09.2023 categoryDenné správy

Bratislava 8. septembra (TASR) - Poslancom Národnej rady (NR) SR sa v piatok ráno nepodarilo otvoriť ani mimoriadnu schôdzu k pediatrom. V rokovacej sále sa prezentovalo len 61 poslancov, NR SR nebola uznášaniaschopná. Predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) oznámil, že ďalší pokus otvoriť schôdzu bude o hodinu. Ak nebude prítomná nadpolovičná väčšina všetkých poslancov, Kollár schôdzu ukončí.
Poslanci by sa mali na rokovaní zaoberať novelou zákona o zdravotnej starostlivosti, ktorú schválila vláda aj s návrhom na skrátené legislatívne konanie. Ordinačné hodiny ambulantných pohotovostí by sa mali skrátiť z 22.00 h na 20.00 h. Zvýšiť sa tiež majú poplatky za návštevu ambulantných pohotovostí a urgentov.


sum luc ima

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...