lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


NCZI: Na očkovanie stačí prísť 15 minút vopred Bratislava 16. marca (TASR) - Na očkovanie stačí prísť 15 minút pred prideleným časom. Záujemca ...

authorTASR dateVloženie/úprava Utorok, 16.03.2021 categoryDenné správy

Bratislava 16. marca (TASR) - Na očkovanie stačí prísť 15 minút pred prideleným časom. Záujemca sa tak vyhne dlhému čakaniu v rade. Na sociálnej sieti to pripomenulo Národné centrum zdravotníckych informácií (NCZI)."Na očkovanie stačí prísť 15 minút pred prideleným časom, ktorý vám bol pridelený formou SMS alebo emailom. Predídete tak zbytočnému státiu v rade a prípadným nedorozumeniam," spresnilo NCZI.Verejnosť už nebude musieť "súťažiť" o voľné očkovacie termíny. Najneskôr do konca tohto týždňa sa spustí nová aplikácia, ktorá má slúžiť ako "čakáreň" na očkovanie. Cieľom "čakárne" je zabrániť predbiehaniu sa záujemcov a "boju" o očkovacie termíny. Nový formulár bude určený zatiaľ pre štyri skupiny stanovené vyhláškou ministerstva zdravotníctva.

Štítky :

Lipozomálny vitamín C - Vyšší účinok a nižšie náklady a jednoduché podávanie

Vitamín C spolupracuje pri vyše 300 reakciách v tele. Veľa vedeckých a lekárskych prác potvrdilo početné priaznivé účinky vitamínu C na naše telo – uveďme aspoň niekoľko najdôležitejších: