lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Maďarsko: Vláda predĺžila obmedzenia pohybu do 25. apríla Budapešť 16. apríla (TASR) - Maďarská vláda predĺžila obmedzenia pohybu, zavedené v rámci opatrení proti ...

authorTASR dateVloženie/úprava Štvrtok, 16.04.2020 categoryDenné správy

Budapešť 16. apríla (TASR) - Maďarská vláda predĺžila obmedzenia pohybu, zavedené v rámci opatrení proti šíreniu nového druhu koronavírusu, až do soboty budúceho týždňa (25.4.). Oznámil to vo štvrtok v Budapešti minister riadiaci úrad vlády Gergely Gulyás.Platnosť pôvodného opatrenia obmedzujúceho pohyb obyvateľstva na verejných priestranstvách s presne špecifikovanými najnutnejšími prípadmi vychádzania z obydlí vyprší túto sobotu."Vláda bude každú stredu vyhodnocovať epidemiologickú situáciu a na základe toho rozhodne o ďalšom sprísnení, prípadne o uvoľnení obmedzení. Verejnosť o tom budeme informovať vždy vo štvrtok," povedal Gulyás podľa agentúry MTI.Kabinet premiéra Viktora Orbána tiež rozhodol, že aj tento víkend - podobne ako tomu bolo počas veľkonočných sviatkov - poskytne samosprávam miest a obcí oprávnenie, aby mohli samy ďalej upravovať poriadok vo využívaní verejných priestranstiev na svojom území.

Štítky :

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica otvorila Vakcinačné centrum proti vírusu HPV

Banská Bystrica 11. apríla (TASR) - Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici otvorila vo štvrtok prvé ...