lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Maďarsko: Polícia pokračuje v kontrole dodržiavania karanténnych opatrení Budapešť 17. februára (TASR) - Maďarskí policajti riešili v utorok 142 prípadov, keď ľudia v ...

authorTASR dateVloženie/úprava Streda, 17.02.2021 categoryDenné správy

Budapešť 17. februára (TASR) - Maďarskí policajti riešili v utorok 142 prípadov, keď ľudia v rámci opatrení v boji proti šíreniu nového druhu koronavírusu porušili povinnosť nosenia rúška. Informoval o tom v stredu v Budapešti zástupca šéfa pohotovostného centra operačného štábu vlády Róbert Kiss.Podľa spravodajského servera Infostart.hu Kiss ďalej oznámil, že hliadky v uplynulých 24 hodinách nezistili nijaké porušenie zákazu zdržiavania sa v reštauračných zariadeniach.Zákaz vychádzania či zákaz zhromažďovania však porušilo v uvedenom čase 325 osôb.Príslušné úrady nariadili v utorok povinnú domácu karanténu v 3051 prípadoch. Celkový počet osôb v domácej karanténe dosiahol 18.205, z nich 2176 má polícia pod kontrolou prostredníctvom mobilného telefónu, dodal zástupca.Za posledný deň pribudlo v Maďarsku 1548 nakazených novým druhom koronavírusu a 94 prípadov úmrtia súvisiacich s ochorením COVID-19. Od vypuknutia koronavírusovej pandémie evidujú na území celého štátu dovedna 391.170 infikovaných a 13.931 úmrtí.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...