lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Maďarsko: Najmladšou obeťou koronavírusu bol 31-ročný muž Budapešť 25. mája (TASR) - Najmladšou obeťou koronavírusovej pandémie v uplynulých 24 hodinách v Maďarsku ...

authorTASR dateVloženie/úprava Utorok, 25.05.2021 categoryDenné správy

Budapešť 25. mája (TASR) - Najmladšou obeťou koronavírusovej pandémie v uplynulých 24 hodinách v Maďarsku bol 31-ročný muž, ktorý trpel mnohopočetnou vrodenou exostózou - nádorovými výrastkami na kosti. Vyplýva to z údajov operačného štábu zverejnených na webovej stránke koronavirus.gov.hu.Najstaršou obeťou bola 89-ročná žena trpiaca vysokým krvným tlakom, cukrovkou a srdcovou chorobou.Za posledný deň pribudlo v Maďarsku 164 infikovaných a zomrelo 21 pacientov. Podobne nízke denné počty infikovaných a úmrtí boli naposledy zaznamenané vlani na jeseň, podotkol spravodajský server szeretlekmagyarorszag.hu.Od vypuknutia koronavírusovej pandémie evidujú v Maďarsku 802.510 nakazených a 29.581 obetí na životoch.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...