lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


MZ SR: Minister Uhliarik nariadil kontrolu v bratislavskej detskej nemocnici Bratislava 12. októbra (TASR) - Minister zdravotníctva Ivan Uhliarik nariadil kontrolu v bratislavskej Detskej fakultnej ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Bratislava 12. októbra (TASR) - Minister zdravotníctva Ivan Uhliarik nariadil kontrolu v bratislavskej Detskej fakultnej nemocnici s poliklinikou. Reagoval tak na výzvu lekárskych odborov na odvolanie riaditeľa nemocnice Daniela Žitňana, s ktorým dnes rokoval za účasti predsedníčky odborovej organizácie zamestnancov Daniely Sejnovej. "Na základe jej výsledkov bude informovať o svojich ďalších krokoch," uviedla pre TASR hovorkyňa rezortu Katarína Zollerová.Lekárske odborové združenie (LOZ) vyzvalo v utorok (11.10.) riaditeľa Žitňana, aby odstúpil zo svojej funkcie. Pokiaľ tak neurobí, má podľa šéfa LOZ Mariana Kollára dôjsť k jeho odvolaniu zo strany ministra. Dôvodom má byť porušovanie Zákonníka práce, ktoré odbory považujú za nátlak v súvislosti s ich nátlakovou akciou podávania hromadných výpovedí. Hovorkyňa nemocnice Dana Kamenická v utorok avizovala, že riaditeľ nevidí dôvod na svoje odstúpenie.

Štítky :

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica otvorila Vakcinačné centrum proti vírusu HPV

Banská Bystrica 11. apríla (TASR) - Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici otvorila vo štvrtok prvé ...