lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


MONITOR: Nemocnica na Kramároch predala lukratívnu budovu riaditeľstva Bratislava 13. septembra (TASR) - Hoci má Detská fakultná nemocnica s poliklinikou (DFNsP) na bratislavských ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Bratislava 13. septembra (TASR) - Hoci má Detská fakultná nemocnica s poliklinikou (DFNsP) na bratislavských Kramároch kapacitné problémy, svoje priestory ešte zmenšila predajom lukratívnej trojpodlažnej budovy riaditeľstva firme O3 Investment. Vo svojom dnešnom vydaní o tom informujú Hospodárske noviny (HN).O3 Investment podľa HN získala nehnuteľnosť za 1,4 milióna eur ako jediný záujemca. Martin Danko, hovorca skupiny Penta, ktorá si od O3 Investment prenajíma budovy pre svoje súkromné polikliniky Pro Care, pre HN nevylúčil, že svoju polikliniku otvoria aj na Kramároch. "Pokiaľ bude takáto možnosť, vylúčiť sa to nedá. Zatiaľ je však veľmi predčasné sa k tomu vyjadrovať," povedal Danko pre HN.Denník dodáva, že finančnú skupinu Penta vo vlastníctve O3 Investment minulý rok vystriedala cyperská schránková spoločnosť Waylon Trading Limited.DFNsP odôvodňuje predaj efektívnejším využitím priestorov v poliklinike, aj v nemocničnej časti. "Sťahujeme sa priebežne, niektoré pracoviská sú už presunuté," povedala hovorkyňa DFNsP Dana Kamenická.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...