lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


KOMÁRNO: Na 6. ročníku zdravotníckej konferencie sa zišlo vyše 700 zdravotníkov Komárno 25. septembra (TASR) - Témou 6. ročníka zdravotníckej konferencie s medzinárodnou účasťou, ktorá sa ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 25.09.2017 categoryDenné správy

Komárno 25. septembra (TASR) - Témou 6. ročníka zdravotníckej konferencie s medzinárodnou účasťou, ktorá sa konala v dňoch 21. a 22. septembra v komárňanskej nemocnici, bola bezpečnosť pacienta a zdravotníckeho pracovníka. Ako TASR informovala Alžbeta Sivá, tlačová hovorkyňa spoločnosti Agel SK, ktorá Všeobecnú nemocnicu v Komárne manažérsky riadi, na tejto vzdelávacej konferencii, ktorá patrí k najväčším a najvýznamnejším na Slovensku, sa zúčastnilo viac ako 700 zdravotníkov.Účastníci konferencie sa mohli zúčastniť na takmer 30 odborných prednáškach rozdelených do štyroch tematických odborných blokov. Na programe boli prednášky o kvalite v zdravotníctve, vývoji nových vakcín proti nozokomiálnym patogénom, prednášky zamerané na infekcie a spojené s poskytovaním zdravotnej starostlivosti, kvalitu a pochybenia pri poskytovaní zdravotnej starostlivosti, prevenciu vzniku škody a bezpečnú komunikáciu pri poskytovaní zdravotnej starostlivosti, uviedla Sivá."V tomto roku sme sa po prvý raz rozhodli pre dvojdňový program, ktorý svojím rozsahom umožní prednášajúcim hlbšie preniknúť do tém jednotlivých prednášok a rozšíriť odborný záber konferencie," dodala garantka konferencie Zlatica Halmová.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...