lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


K exprezidentovi Michalovi Kováčovi museli opäť privolať záchranku (2) Bratislava 20. marca (TASR) - K exprezidentovi SR Michalovi Kováčovi museli dnes pre zhoršenie zdravotného ...

authorTASR dateVloženie/úprava Nedeľa, 20.03.2016 categoryDenné správy

Bratislava 20. marca (TASR) - K exprezidentovi SR Michalovi Kováčovi museli dnes pre zhoršenie zdravotného stavu opäť privolať záchranku. Informovali o tom weby cas.sk a tvnoviny.sk."Do ružinovskej nemocnice previezli 85-ročného pacienta. Je v stabilizovanom stave a pri vedomí," povedal pre TASR Boris Chmel, hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OSZZS).Hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Petra Stano Maťašovská informovala, že pacient je mimo ohrozenia života, v stabilizovanom stave. "Zostáva v nemocnici," uviedla s tým, že viac informácií na prianie rodiny nebudú zverejňovať.Zdravotné komplikácie mal Kováč naposledy v sobotu 5. marca. V nemocnici ho vtedy museli hospitalizovať. Po niekoľkých dňoch ho prepustili do domáceho ošetrenia.Michal Kováč bol v rokoch 1993 až 1998 prvým prezidentom samostatnej Slovenskej republiky. Vlani v auguste oslávil 85 rokov.

Štítky :

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica otvorila Vakcinačné centrum proti vírusu HPV

Banská Bystrica 11. apríla (TASR) - Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici otvorila vo štvrtok prvé ...