lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Grécko: Polícia v autách bude cez reproduktory hlásiť oznamy v 10 jazykoch Atény 24. marca (TASR) - Hliadky gréckej polície v autách budú používať reproduktory na ohlasovanie ...

authorTASR dateVloženie/úprava Utorok, 24.03.2020 categoryDenné správy

Atény 24. marca (TASR) - Hliadky gréckej polície v autách budú používať reproduktory na ohlasovanie oznamov v desiatich jazykoch, aby v súvislosti s koronavírusom ľudí upovedomili o nových prísnych obmedzeniach platných pre pohyb vonku. Informovala o tom v utorok agentúra AP.Hlásenia budú v gréčtine, angličtine, francúzštine, arabčine, urdčine, hindčine, pandžábčine, paštúnčine, perzštine a daríjčine.Nahraté odkazy varujú ľudí, aby sa zdržiavali doma a informujú ich, že ak vyjdú von, musia mať so sebou doklady totožnosti a osobitné povolenia.Prísne obmedzenia pohybu v Grécku, ktoré má na svojom území veľkú populáciu migrantov a utečencov, boli prijaté v pondelok. Občania môžu vyjsť von, len ak idú do práce, ktorú nemožno vykonávať doma, alebo na nákup potravín, zacvičiť si či navštíviť lekára.

Štítky :

Dolinková: MZ zatiaľ eviduje 47 úspešných žiadateľov o príspevok na ambulanciu

Bratislava 9. mája (TASR) - O finančný príspevok z plánu obnovy na vznik novej ambulancie ...