lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


DFNsP: Najmladšie zranené dieťa malo päť mesiacov, najstaršie desať rokov Bratislava 9. júla (TASR) - Najmladšie zranené dieťa pri dnešnej dopravnej nehode blízko slovensko-rakúskych hraníc ...

authorTASR dateVloženie/úprava Sobota, 09.07.2016 categoryDenné správy

Bratislava 9. júla (TASR) - Najmladšie zranené dieťa pri dnešnej dopravnej nehode blízko slovensko-rakúskych hraníc malo päť mesiacov, najstaršie desať rokov. Do Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou v Bratislave (DFNsP) ich záchranári celkovo priniesli päť. TASR to potvrdila hovorkyňa DFNsP Dana Kamenická. Podľa nej nie sú slovenskej národnosti."Pacienti sú v tomto čase hospitalizovaní. Jedno dieťa museli lekári operovať," povedala Kamenická. Deti utrpeli počas nehody otrasy mozgu, tržné rany a pomliaždeniny. "V súčasnosti podstupujú rôzne vyšetrenia," dodala hovorkyňa. Okrem detí sa počas nehody zranili podľa záchranárov aj dvaja dospelí. Tí sú hospitalizovaní v petržalskej nemocnici na Antolskej ulici.Portál čas.sk informuje, že zranení sú pravdepodobne migranti. Polícia ich chcela pri slovensko-rakúskom hraničnom priechode Jarovce - Kittsee skontrolovať. Podľa portálu vodič auta nereagoval na pokyny hliadky a začal unikať. Mal havarovať vo vysokej rýchlosti. V prevrátenom aute malo byť podľa webu celkovo deväť ľudí.

Štítky :

Lipozomálny vitamín C - Vyšší účinok a nižšie náklady a jednoduché podávanie

Vitamín C spolupracuje pri vyše 300 reakciách v tele. Veľa vedeckých a lekárskych prác potvrdilo početné priaznivé účinky vitamínu C na naše telo – uveďme aspoň niekoľko najdôležitejších: