lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Chyba: Hľadaný lekár sa v našej databáze už nenachádza..

COVID-19: Ukrajina hlási 10.057 nových prípadov nákazy a 194 úmrtí Kyjev 4. marca (TASR) - Počet potvrdených prípadov infekcie novým koronavírusom na Ukrajine sa za ...

authorTASR dateVloženie/úprava Štvrtok, 04.03.2021 categoryDenné správy

Kyjev 4. marca (TASR) - Počet potvrdených prípadov infekcie novým koronavírusom na Ukrajine sa za uplynulých 24 hodín zvýšil o 10.057 na celkovo 1.374.762. Vyplýva to z údajov Systému monitorovania epidémie koronavírusu ukrajinskej Rady národnej bezpečnosti a obrany (RNBO), o ktorých vo štvrtok informovala agentúra UNIAN.Medzi novoinfikovanými sa nachádza aj 611 detí a 388 zdravotníkov, napísal ukrajinský minister zdravotníctva Maxym Stepanov na Facebooku.Šéf ukrajinského rezortu zdravotníctva tiež informoval, že za rovnaké časové obdobie pribudlo 3271 hospitalizovaných. Len deň predtým bolo hospitalizovaných 3486 osôb, najviac od začiatku pandémie na Ukrajine.Chorobe COVID-19, ktorú koronavírus SARS-CoV-2 spôsobuje, podľahlo ďalších 194 ľudí, čím celkový počet obetí pandémie na Ukrajine stúpol na 26.591.Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj bol zaočkovaný v utorok počas návštevy vojakov na Donbase prvou dávkou vakcíny CoviShield vyvinutej firmou AstraZeneca, čím chcel presvedčiť skeptikov o účinnosti a bezpečnosti tejto očkovacej látky, uviedla agentúra Reuters.

Štítky :

Dolinková: MZ zatiaľ eviduje 47 úspešných žiadateľov o príspevok na ambulanciu

Bratislava 9. mája (TASR) - O finančný príspevok z plánu obnovy na vznik novej ambulancie ...