lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Británia: Princa Philipa hospitalizovali pre bolesti na hrudníku Londýn 23. decembra (TASR) - Britského princa Philipa dnes s bolesťami na hrudníku hospitalizovali na ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Londýn 23. decembra (TASR) - Britského princa Philipa dnes s bolesťami na hrudníku hospitalizovali na kardiologickom oddelení v nemocnici Papworth v meste Cambridge. Informovala o tom agentúra Associated Press.Manžela kráľovnej Alžbety II. previezli do nemocnice z kráľovského vidieckeho sídla Sandringham v Norfolku. Podľa vyjadrenia Buckinghamského paláca sa princ Philip podrobí v nemocnici "preventívnym vyšetreniam".Princ, ktorý v júni oslávil 90. narodeniny, bol až donedávna známy svojím pevným zdravím. Namiesto predstierania, že môže pokračovať vo vysokom tempe kráľovských záväzkov, však Philip na nedávnej oslave okrúhleho životného jubilea pripustil, že stráca energiu. Zábavný a často až príliš prostoreký princ vtedy v televíznom rozhovore uviedol, že sa blíži k "dátumu spotreby".

Štítky :

Lipozomálny vitamín C - Vyšší účinok a nižšie náklady a jednoduché podávanie

Vitamín C spolupracuje pri vyše 300 reakciách v tele. Veľa vedeckých a lekárskych prác potvrdilo početné priaznivé účinky vitamínu C na naše telo – uveďme aspoň niekoľko najdôležitejších: