lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Británia: Johnsonovho poradcu Cummingsa prichytili, ako uteká z Downing Street Londýn 27. marca (TASR) - Dominica Cummingsa, hlavného poradcu britského premiéra Borisa Johnsona, videli v ...

authorTASR dateVloženie/úprava Piatok, 27.03.2020 categoryDenné správy

Londýn 27. marca (TASR) - Dominica Cummingsa, hlavného poradcu britského premiéra Borisa Johnsona, videli v piatok šprintovať z rezidencie jeho šéfa na Downing Street 10. Došlo k tomu len krátko po tom, ako jeho šéf Johnson oznámil, že je nakazený novým koronavírusom SARS-CoV-2, informovala agentúra Reuters. Cummingsa zachytili televízne kamery, ako v zelenej pláštenke a s ruksakom prehodeným cez ramená uteká z Downing Street. Príčina jeho úteku nebola podľa agentúry Reuters bezprostredne známa.V Spojenom kráľovstve zaznamenali za 24 hodín 181 ďalších úmrtí na ochorenie COVID-19 spôsobené koronavírusom SARS-CoV-2. Ide o najväčší nárast za jeden deň, keď sa celkový počet obetí zvýšil z 578 na 759.V Británii v piatok informovali o svojich pozitívnych testoch na koronavírus premiér Boris Johnson a následne aj minister zdravotníctva Matt Hancock. Obaja majú podľa vlastných slov mierne príznaky ochorenia.Pozitívny test na koronavírus mal tento týždeň aj následník trónu 71-ročný princ Charles, najstarší syn kráľovnej Alžbety II. Charles má mierne príznaky, jeho zdravotný stav je dobrý a nachádza sa v karanténe vo svojom sídle v Škótsku.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...