lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Británia: Johnson je naspäť na Downing Street a v pondelok sa má vrátiť do práce Londýn 26. apríla (TASR) - Britský premiér Boris Johnson zotavujúci sa z ochorenia COVID-19 sa ...

authorTASR dateVloženie/úprava Nedeľa, 26.04.2020 categoryDenné správy

Londýn 26. apríla (TASR) - Britský premiér Boris Johnson zotavujúci sa z ochorenia COVID-19 sa v nedeľu večer vrátil do svojej rezidencie na Downing Street 10 a v pondelok by sa mal vrátiť do práce. Informovala o tom na svojej webovej stránke stanica Sky News.Premiér by sa podľa zdroja z prostredia Downing Street mal v pondelok vráti do práce po tom, ako sa zotavil z nákazy.Johnsonovi chorobu COVID-19 diagnostikovali 26. marca a začiatkom apríla strávil sedem nocí v londýnskej Nemocnici sv. Tomáša. Neskôr sa zotavoval v oficiálnom vidieckom sídle britských premiérov Chequers.V utorok 21. apríla už absolvoval telefonický rozhovor s americkým prezidentom Donaldom Trumpom.Premiéra počas neprítomnosti čiastočne zastupuje britský minister zahraničných vecí Dominic Raab.Britská vláda čelí nátlaku v súvislosti s plánom na uvoľnenie opatrení zavedených v boji s pandémiou. Raab však povedal, že ďalšie kroky musia byť vykonané s istotou a preto vláda postupuje veľmi obozretne.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...