lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


BANSKÁ BYSTRICA: Zmluvy pre lekárov sú v Rooseveltovej nemocnici pripravené Banská Bystrica 5. decembra (TASR) - V banskobystrickej Fakultnej nemocnici s poliklinikou (FNsP) F. D. ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Banská Bystrica 5. decembra (TASR) - V banskobystrickej Fakultnej nemocnici s poliklinikou (FNsP) F. D. Roosevelta sú zmluvy pre lekárov pripravené a zo strany nemocnice sú zabezpečené všetky náležitosti potrebné na návrat lekárov do práce, uviedla pre TASR Ružena Maťašeje z referátu internej a externej komunikácie nemocnice.Doplnila, že zmluvy momentálne posudzuje Lekárske odborové združenie (LOZ)."Prevádzka nemocnice zatiaľ beží v núdzovom režime, ale je stabilizovaná," skonštatovala Maťašeje s tým, že plánované operácie sa dnes na väčšine oddelení nevykonávajú.Konečný počet výpovedí v tejto nemocnici k 30. novembru bol 145. Pracovnú povinnosť uložili 1. decembra 60 lekárom.

Štítky :

Dolinková: MZ zatiaľ eviduje 47 úspešných žiadateľov o príspevok na ambulanciu

Bratislava 9. mája (TASR) - O finančný príspevok z plánu obnovy na vznik novej ambulancie ...