lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


BANSKÁ BYSTRICA: V detskej nemocnici už majú jednu zmluvu podpísanú lekárom Banská Bystrica 5. decembra (TASR) - V Detskej fakultnej nemocnici s poliklinikou (DFNsP) v Banskej ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Banská Bystrica 5. decembra (TASR) - V Detskej fakultnej nemocnici s poliklinikou (DFNsP) v Banskej Bystrici odovzdali lekárom zmluvy podpísané riaditeľom. Jeden lekár už zmluvu podpísal, uviedol pre TASR riaditeľ nemocnice Ján Nosko.Na otázku TASR, aký je momentálny stav v nemocnici a či možno povedať, že sa už normalizuje, Nosko uviedol, že lekári postupne nastupujú do práce. "Očakávame, že to bude pokračovať." Okrem kliniky detskej chirurgie pracujú všetky kliniky normálne. Uskutočňuje sa už aj plánovaná starostlivosť.K 30. novembru lekári detskej nemocnice stiahli 28 výpovedí, 32 lekárov zostalo vo výpovednej lehote. Pritom 25 lekárom, ktorí dali v detskej nemocnici výpovede, bola uložená pracovná povinnosť.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...