lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


BÁNOVCE NAD BEBRAVOU: V nemocnici ocenili najlepšie sestry za minulý rok Bánovce nad Bebravou 21. júna (TASR) – V Nemocnici Bánovce nad Bebravou – 3. súkromnej nemocnici ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Bánovce nad Bebravou 21. júna (TASR) – V Nemocnici Bánovce nad Bebravou – 3. súkromnej nemocnici ocenili už po siedmy raz najlepšie zdravotné sestry za minulý rok. Titul Sestra roka 2012 získalo šesť zdravotných sestier, po jednej z každého oddelenia nemocnice. Ako dnes TASR informovala riaditeľka nemocnice Mina Bobocká, najlepšími sestrami nemocnice za minulý rok sa stali Daniela Machová z oddelenia dlhodobo chorých, Júlia Scheerová z ambulancie fyzioterapie a rehabilitácie, Zuzana Davidíková z detského oddelenia, Milena Tekulová z interného, Zuzana Škvareninová z gynekologicko-pôrodnického a Dagmar Koňová z chirurgického oddelenia."Práca sestry nie je len práca či povolanie, ale je to aj poslanie. Vyžaduje si veľa vedomostí, statočnosti, ale hlavne veľa dobrej vôle a trpezlivosti pomáhať chorým. Preto by som chcela vzdať obrovský hold všetkým vám, ktoré povýšili prácu sestry na povolanie a umenie," povedala Bobocká.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...