lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


B. Kollár: Sprísňovanie výnimiek je v tomto momente v rukách odborníkov Bratislava 30. decembra (TASR) - Sprísňovanie výnimiek je v tomto momente v rukách odborníkov. Situácia ...

authorTASR dateVloženie/úprava Streda, 30.12.2020 categoryDenné správy

Bratislava 30. decembra (TASR) - Sprísňovanie výnimiek je v tomto momente v rukách odborníkov. Situácia je naozaj vážna, takže pokiaľ k tomu dôjde, hnutie Sme rodina to bude rešpektovať. Predseda parlamentu a hnutia Boris Kollár to uviedol v reakcii na utorkové (29. 12.) stanovisko konzília odborníkov. TASR o tom informovala jeho hovorkyňa Michaela Jurcová.Konzílium odborníkov vo vyjadrení uviedlo, že považuje za nevyhnutné okamžite prijať ďalšie opatrenia, ktoré ešte viac obmedzia mobilitu obyvateľov. Ide najmä o výrazné obmedzenie výnimiek zo zákazu vychádzania. Upozorňuje, že epidemiologická situácia na Slovensku je mimoriadne vážna a pri súčasnom trende môže byť k 11. januáru v nemocniciach až 4500 pacientov s ochorením COVID-19, čo výrazne prevyšuje kapacitu slovenských nemocníc.

Štítky :

Dolinková: MZ zatiaľ eviduje 47 úspešných žiadateľov o príspevok na ambulanciu

Bratislava 9. mája (TASR) - O finančný príspevok z plánu obnovy na vznik novej ambulancie ...