lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Denné správy, Lekárske články a zaujímavosti - Lekari.sk / strana 10366 Pravidelne aktualizované lekárske spravodajstvo zo Slovenska a zahraničia.

Lekarne.sk

BARDEJOV: Bardejovské kúpele rekonštruujú niektoré liečebné domy

Bardejovské kúpele 13. apríla (TASR) – Bardejovské kúpele, a. s., v posledných mesiacoch investovali približne 200. 000 eur do rekonštrukcie interiéru a vybavenia ubytovacích kapacít liečebného domu Astória. "Tento objekt vybudovaný v secesnom štýle patrí medzi naše najobľúbenejšie liečebné domy a je najvýznamnejšou architektonickou stavbou Bardejovských kúpeľov, ktorú postavili koncom 19. ...

Lekarne.sk

R.SOBOTA: Na Gymnáziu I. Kraska organizujú dnes Kvapku krvi na počesť M. Sucháča

Rimavská Sobota 23. mája (TASR) - Darcovia krvi si prišli dnes uctiť na Gymnázium Ivana Kraska v Rimavskej Sobote študenta Martina Sucháča. Ako pre TASR povedal riaditeľ školy Ján Čeman, ich študent "Sucho" podľahol rakovine pred ôsmimi rokmi, krátko pred maturitnými skúškami. Na jeho počesť organizujú viacero podujatí, ku ktorým dnes pribudne darcovstvo krvi.

Lekarne.sk

MZ SR: Spúšťa informačnú kampaň pre pacientov Pýtajte sa lekára

Bratislava 28. júna (TASR) - Odpovede na otázky, ktoré najviac zaujímajú pacientov, ministerstvo zdravotníctva zhrnulo v aplikácii na svojej webovej stránke. Základné informácie bude rezort šíriť aj prostredníctvom letákov, ktoré pacienti nájdu v štátnych nemocniciach aj v kluboch dôchodcov po celom Slovensku. Od 1. júla ministerstvo rozbieha informačnú kampaň s názvom Pýtajte sa lekára.

Lekarne.sk

ZDRAVIE: Dlh nemocníc na poistnom presiahol 70 miliónov eur

Bratislava 25. augusta (TASR) - Zdravotnícke zariadenia dlhovali ku koncu júla na poistnom Sociálnej poisťovni vyše 70 miliónov eur. Od konca minulého roka sa tak ich pohľadávky zvýšili o 21,3 milióna eur. Vyplýva to z informácie Sociálnej poisťovne pre vládu.

Lekarne.sk

ZDRAVIE: Zdravotné sestry sa stretnú v Komárne na celoslovenskej konferencii

Komárno 11. októbra (TASR) - Všeobecná nemocnica Komárno usporiada 15. októbra celoslovenskú konferenciu s medzinárodnou účasťou. Zíde sa tam takmer 300 účastníkov z radov sestier a medicínsko-technických pracovníkov. Vzdelávacia akcia sa bude venovať problematike bezpečnosti pacienta v zdravotníckom zariadení.

NA KOHO MYSLÍŠ, KEĎ SI PRIPÍNAŠ NARCIS? Deň narcisov 2024

Liga proti rakovine pomáha na Slovensku onkologickým pacientom a ich blízkym už 34 rokov a to aj vďaka známej zbierke Deň narcisov. Jej 28. ročník sa bude v uliciach našich miest a obcí konať 18. apríla...