lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Chyba: Hľadaný lekár sa v našej databáze už nenachádza..

Denné správy, Lekárske články a zaujímavosti - Lekari.sk / strana 10831 Pravidelne aktualizované lekárske spravodajstvo zo Slovenska a zahraničia.

Lekarne.sk

ZDRAVIE: UNB prenajala medicínske priestory na Kramároch súkromnej firme

Bratislava 13. januára (TASR) – Univerzitná nemocnica Bratislava (UNB) prenajala takmer 400 m2 medicínskych priestorov v Dérerovej nemocnici na bratislavských Kramároch súkromnej firme Dr. Magnet. "Tieto priestory nemocnica nevyužívala a tým pádom boli pre nás iba nákladom," uviedla pre TASR hovorkyňa UNB Danica Lehocká. V nájomnej zmluve, ktorú obe strany uzatvorili 30. novembra minulého roka...

Lekarne.sk

MPRV: Pri poľskej soli nie je dôvod na paniku, väčšina soli u nás je z Rakúska

Bratislava 1. marca (TASR) - Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka (MPRV) SR dnes ubezpečilo, že v súvislosti s medializovanými informáciami ohľadom poľskej soli nie je na Slovensku dôvod na paniku. "Chceme spotrebiteľov ubezpečiť, že zatiaľ nie je dôvod na paniku. Predovšetkým si musíme počkať na oficiálne oznámenie z poľskej strany," informoval TASR tajomník odboru komunikácie s ...

Lekarne.sk

KOŠICE: Emeritný biskup F. Tondra sa zotavuje po komplikovanej operácii srdca

Košice 12. apríla (TASR) - Bývalý predseda Konferencie biskupov Slovenska a emeritný biskup spišskej diecézy František Tondra má za sebou komplikovanú operáciu srdca v košickom Východoslovenskom ústave srdcových a cievnych chorôb (VÚSCH). TASR to dnes potvrdil generálny riaditeľ VÚSCH František Sabol, ktorý ho operoval minulý týždeň spolu so svojím tímom. "Bol to niekoľkohodinový, veľmi ...

Lekarne.sk

NITRA: Tri kliniky FN Nitra sa presťahujú do novootvoreného pavilónu

Nitra 21. mája (TASR) – Fakultná nemocnica (FN) v Nitre má nový moderný pavilón. Do užívania ho dnes odovzdal riaditeľ nemocnice Jozef Valocký spolu s ministerkou zdravotníctva Zuzanou Zvolenskou. V pavilóne bude umiestnená interná, neurologická a kardiologická klinika, približne 25 rôznych ambulancií, laboratórne pracoviská a centrálny príjem.

Lekarne.sk

ZDRAVIE: Hygienici skontrolovali supermarkety, udelili 117 pokút

Bratislava 27. júna (TASR) - Hygienici z regionálnych úradov verejného zdravotníctva skontrolovali od 6. do 13. júna oddelenia s nebalenými rizikovými potravinami v 338 supermarketoch, hypermarketoch a obchodných domoch. Celkovo udelili 117 pokút v celkovej výške 3850 eur. Pri kontrolách hygienici prišli na to, že v niektorých obchodoch sa nedodržiavala osobná hygiena.

Lipozomálny vitamín C - Vyšší účinok a nižšie náklady a jednoduché podávanie

Vitamín C spolupracuje pri vyše 300 reakciách v tele. Veľa vedeckých a lekárskych prác potvrdilo početné priaznivé účinky vitamínu C na naše telo – uveďme aspoň niekoľko najdôležitejších: