lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Zdravie: MZ SR hľadá hodnotiteľov na viaceré výzvy z plánu obnovy Bratislava 24. septembra (TASR) - Ministerstvo zdravotníctva (MZ) SR hľadá externých odborníkov na hodnotenie žiadostí ...

authorTASR dateVloženie/úprava Sobota, 24.09.2022 categoryDenné správy

Bratislava 24. septembra (TASR) - Ministerstvo zdravotníctva (MZ) SR hľadá externých odborníkov na hodnotenie žiadostí pri viacerých výzvach z plánu obnovy. Ide o výzvy týkajúce sa reformy starostlivosti o duševné zdravie, modernizácie a zlepšenia dostupnosti zdravotnej starostlivosti, či reformy dlhodobej sociálno-zdravotnej starostlivosti. Rezort o tom informoval na webe.Uchádzači musia byť bezúhonní, spĺňať odborné náležitosti, uviesť skúsenosti z daných oblastí a predložiť doklad o príslušnom vzdelaní. Ďalšou podmienkou je, že nesmeli byť zapojení do príprav žiadnej zo žiadostí. Podrobnejšie kritériá k jednotlivým výzvam aj termíny ukončenia prihlasovania sú zverejnené v dokumentoch na stránke ministerstva. Záujemcovia môžu žiadosti posielať na mail planobnovy@health.gov.sk. Rezort minulý týždeň začal tiež s hľadaním hodnotiteľov žiadostí pri výzvach, ktoré sa týkajú mobilných hospicov, domácej ošetrovateľskej starostlivosti či rádioterapie.Plán obnovy je súčasťou mechanizmu na podporu obnovy a odolnosti v rámci celoeurópskeho dočasného nástroja Next Generation EU, ktorý predstavuje najväčší stimulačný balík v histórii Európskej únie. Cieľom je obnoviť Európu po pandémii.

Štítky :

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica otvorila Vakcinačné centrum proti vírusu HPV

Banská Bystrica 11. apríla (TASR) - Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici otvorila vo štvrtok prvé ...