lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


ŽILINA: Z kysuckých prihraničých obcí alkohol do Česka neprúdi Žilina 17. septembra (TASR) – V kysuckých prihraničných obciach zatiaľ nezaznamenali v súvislosti s prohibíciou v Českej republike ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Žilina 17. septembra (TASR) – V kysuckých prihraničných obciach zatiaľ nezaznamenali v súvislosti s prohibíciou v Českej republike zvýšený záujem o slovenský alkohol.Starostovia viacerých obcí sa zhodli, že v prípade záujmu by zrejme obyvatelia susednej Moravy využili na nákupy skôr obchodné reťazce ako obchody v malých obciach. V kysuckej obci Korňa vlastnia obyvatelia Českej republiky 250 z 900 nehnuteľností. „Oni prahnú po slovenskej borovičke koniferke. Nejakí chlapi, ktorí tam robia, ju brali pre Čechov. Ale alkohol v našej obci určite nevykupujú,“ povedal Kontrík.Alkohol do Českej republiky neprúdi ani z Klokočova. Starosta Ľuboš Stríž pripomína, že v obci je stále dosť ľudí, ktorí dochádzajú za prácou na susednú Moravu, ale žiadne problémy v súvislosti s konzumáciou pančovaného alkoholu nezaznamenali. „Ľudia majú výplaty v českých korunách a určite ich nebudú meniť na eurá, aby na tom prerobili. Takže, keď idú chlapi z roboty nakúpia si v Česku alebo, keď donesú domov výplaty, potom idú na nákup celé rodiny. Lebo ceny sú ešte stále výhodnejšie ako u nás,“ dodal klokočovský starosta.

Štítky :

Zľava 10% na vozidlá Škoda pre lekárov a zdravotníckych profesionálov

Práca lekárov, sestier, lekárnikov a ďalších zdravotníckych profesionálov nie je len povolanie, je to poslanie. Spoločnosť IMPA si váži prácu celého zdravotníckeho personálu. Ich oddanosť a neustálu snahu prinášať výnimočnú zdravotnú starostlivosť si ctí, a preto im prináša špeciálnu ponuku.