lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Veľký Meder: Motocyklista utrpel po páde vážne zranenia Veľký Meder 8. júla (TASR) - Na štátnej ceste medzi Veľkým Mederom a Čilišskou Radvaňou ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Veľký Meder 8. júla (TASR) - Na štátnej ceste medzi Veľkým Mederom a Čilišskou Radvaňou sa stala vo štvrtok (7.6.) popoludní dopravná nehoda, pri ktorej 33-ročný motocyklista z Nemecka pravdepodobne prudko zabrzdil, dostal šmyk a spadol v dôsledku náhleho zabrzdenia pred ním idúcich kamiónov. TASR informovala hovorkyňa Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby (VZZS) Air Transport Europe Sylvia Galajda."Muž si vážne zranil ľavé rameno a ľavý členok a posádka VZZS zo strediska Bratislava ho ošetrila a transportovala do trnavskej nemocnice," uviedla Galajda. Po odovzdaní pacienta absolvovala bratislavská posádka VZZS ďalší zásah. "Medzi Šamorínom a Blatnou na Ostrove sa zrazilo osobné auto s mopedom. Leteckí záchranári ošetrovali 38-ročnú spolujazdkyňu motocyklistu," pokračovala hovorkyňa. Žena utrpela otvorené zlomeniny stehna a predkolenia a leteckí záchranári ju previezli po ošetrení do Univerzitnej nemocnice v Bratislave - Ružinove.

Štítky :

Zľava 10% na vozidlá Škoda pre lekárov a zdravotníckych profesionálov

Práca lekárov, sestier, lekárnikov a ďalších zdravotníckych profesionálov nie je len povolanie, je to poslanie. Spoločnosť IMPA si váži prácu celého zdravotníckeho personálu. Ich oddanosť a neustálu snahu prinášať výnimočnú zdravotnú starostlivosť si ctí, a preto im prináša špeciálnu ponuku.