lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


TRENČÍN: Chorobnosť na chrípku v TSK klesla, respiračných ochorení bolo viac Trenčín 13. apríla (TASR) – Chorobnosť na akútne respiračné ochorenia stúpla tento týždeň v Trenčianskom samosprávnom ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Trenčín 13. apríla (TASR) – Chorobnosť na akútne respiračné ochorenia stúpla tento týždeň v Trenčianskom samosprávnom kraji (TSK) o 10,7 percenta, chorobnosť na chrípku a chrípke podobné ochorenia sa však znížila o 17,8 percenta. Informoval o tom Regionálny úrad verejného zdravotníctva v Trenčíne.V TSK tento týždeň evidovali 6047 ochorení na akútne respiračné ochorenia, z toho bolo 807 ochorení na chrípku a chrípke podobné ochorenia. Akútne respiračné ochorenia trápili najviac deti do päť rokov, najvyššia vekovo špecifická chorobnosť na chrípku bola vo vekovej kategórii detí od šesť do 14 rokov. Najvyššia chorobnosť na akútne respiračné ochorenia v TSK bola tento týždeň v okrese Partizánske (2191,7 ochorení na 100.000 obyvateľov), najnižšia v okrese Prievidza (1230,1 na 100.000 obyvateľov. Pre chorobnosť nemuseli tento týždeň prerušiť školskú dochádzku v žiadnej škole a školskom zariadení v kraji.

Štítky :

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica otvorila Vakcinačné centrum proti vírusu HPV

Banská Bystrica 11. apríla (TASR) - Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici otvorila vo štvrtok prvé ...