lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Denné správy, Lekárske články a zaujímavosti - Lekari.sk / strana 9546 Pravidelne aktualizované lekárske spravodajstvo zo Slovenska a zahraničia.

Lekarne.sk

OTS: 23.000 ľudí v 50 mestách a obciach aktívne podporilo kampaň...

authorTASR datePiatok, 10.10.2014 categoryDenné správy

23.000 ľudí v 50 mestách a obciach aktívne podporilo kampaň o prevencii rakoviny hrubého čreva Bratislava 10. októbra (TASR-OTS) - Tento týždeň sa oficiálne končí najväčšie osvetové turné o prevencii rakoviny hrubého čreva a konečníka na Slovensku. V rámci neho spojili svoje sily, skúsenosti a najmä snahu pomôcť predchádzať tomuto ochoreniu Všeobecná zdravotná poisťovňa, a. s., a nezisková ...

Lekarne.sk

ČR: Podozrenie na ebolu v Česku sa nepotvrdilo

authorTASR datePiatok, 10.10.2014 categoryDenné správy

Praha 10. októbra (TASR) - Druhý prípad podozrenia na ebolu v Českej republike sa nepotvrdil. Chorý muž hospitalizovaný v pražskej Nemocnici na Bulovke, ktorý sa pred troma týždňami vrátil z Libérie, trpí zrejme maláriou alebo inou tropickou chorobou. Oznámil to dnes spravodajský server iDNES.

Lekarne.sk

ZDRAVIE: Riziko rozšírenia eboly na Slovensku je málo pravdepodobné

authorTASR datePiatok, 10.10.2014 categoryDenné správy

Bratislava 10. októbra (TASR) – Riziko rozšírenia eboly na Slovensku je málo pravdepodobné, pretože na tri najhoršie možné scenáre sme pripravení, tvrdia ministerstvo zdravotníctva a Úrad verejného zdravotníctva. Percentuálny odhad zavlečenia epidémie na Slovensko určiť nevedia, predpokladať si netrúfajú ani importovanie nákazy cudzincami k nám. S najviac ebolou postihnutými oblasťami nemáme ...

Lekarne.sk

PIEŠŤANY: Dystrofici chcú pomôcť ľuďom v núdzi

authorTASR datePiatok, 10.10.2014 categoryDenné správy

Piešťany 10. októbra (TASR) – Spolu 140 pacientov s ochorením muskulárna dystrofia, z ktorých je 45 odkázaných na pohyb s elektrickým vozíkom, sa v Piešťanoch v týchto dňoch zúčastňuje na celoslovenskom stretnutí členov Organizácie muskulárnych dystrofikov (OMD) v SR . Pre účastníkov je pripravený program zameraný na poskytovanie špecifických informácií, na kultúru, oddych a posilňovanie ...

Lekarne.sk

Španielsko: Zdravotná sestra nakazená ebolou je v stabilizovanom stave

authorTASR datePiatok, 10.10.2014 categoryDenné správy

Madrid 10. októbra (TASR) - Zdravotný stav 44-ročnej španielskej zdravotnej sestry nakazenej vírusom ebola je "stabilizovaný". Informovala dnes o tom agentúra AP s odvolaním sa na zdroje španielskej nemocnice niekoľko hodín po tom, čo miestne úrady opísali stav Teresy Romerovej ako kritický. Nemenovaná hovorkyňa Nemocnice Karola III.

Zľava 10% na vozidlá Škoda pre lekárov a zdravotníckych profesionálov

Práca lekárov, sestier, lekárnikov a ďalších zdravotníckych profesionálov nie je len povolanie, je to poslanie. Spoločnosť IMPA si váži prácu celého zdravotníckeho personálu. Ich oddanosť a neustálu snahu prinášať výnimočnú zdravotnú starostlivosť si ctí, a preto im prináša špeciálnu ponuku.