lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Denné správy, Lekárske články a zaujímavosti - Lekari.sk / strana 8836 Pravidelne aktualizované lekárske spravodajstvo zo Slovenska a zahraničia.

Lekarne.sk

R. FICO: Nie som pacientom kliniky doktora Kostku

authorTASR dateStreda, 03.02.2016 categoryDenné správy

Bratislava 3. februára (TASR) - Premiér Robert Fico (Smer-SD) dnes odmietol, že by patril medzi prominentov, ktorí vyžívajú služby Kliniky Kostka. "Chcem povedať veľmi jasne, aby neboli žiadne pochybnosti, ja nie som pacientom kliniky pána doktora Kostku," povedal šéf kabinetu. Fico kritizoval médiá za to, ako v utorok (2.2.) informovali o zmluve medzi klinikou a štátnou Všeobecnou zdravotnou ...

Lekarne.sk

V Poľsku majú už tri obete chrípkového vírusu A (H1N1)

authorTASR dateStreda, 03.02.2016 categoryDenné správy

Varšava 3. februára (TASR) - Už tri obete si v Poľsku vyžiadala v týchto dňoch tzv. prasacia chrípka. Chrípkový vírus typu A(H1N1) sa našiel v organizmoch dvoch zosnulých pacientov nemocnice v Rzeszowe v Podkarpatskom vojvodstve susediacom so Slovenskom, ako aj u 28-ročného muža hospitalizovaného v nemocnici mesta Vroclav v Dolnosliezskom vojvodstve susediacom s Českou republikou.

Lekarne.sk

R. FICO: Nejsem pacientem kliniky doktora Kostky

authorTASR dateStreda, 03.02.2016 categoryDenné správy

Bratislava 3. února (TASR) - Premiér Robert Fico (Směr-SD) dnes popřel, že by patřil mezi prominenty, kteří využívají služeb Kliniky Kostka. "Chci říci velmi jasně, aby nebyly žádné pochyby, já nejsem pacientem kliniky pana doktora Kostky," dodal šéf kabinetu. Fico kritizoval média, jak v úterý (2.2.) informovala o smlouvě mezi klinikou a státní Všeobecnou zdravotní pojišťovnou (VšZP).

Lekarne.sk

MZ: V žilinskej nemocnici sa postarajú aj o najťažšie prípady, deklaroval Čislák

authorTASR dateStreda, 03.02.2016 categoryDenné správy

Bratislava/Žilina 3. februára (TASR) - Zdravotná starostlivosť je v žilinskej fakultnej nemocnici zabezpečená aj pre najvážnejších pacientov. Po dnešnej návšteve nemocnice to deklaroval minister zdravotníctva Viliam Čislák (nominant Smer-SD). Toho dnes lekári z Oddelenia anestéziológie a intenzívnej medicíny (OAIM) listom upozornili, že pacienti sú v ohrození.

Lekarne.sk

USA: Na Floride vyhlásili kvôli vírusu zika zdravotnú pohotovosť

authorTASR dateStreda, 03.02.2016 categoryDenné správy

Tampa 3. februára (TASR) - Floridský guvernér Rick Scott dnes vyhlásil stav zdravotnej pohotovosti kvôli vírusu zika v štyroch okresoch štátu Florida. Informuje o tom agentúra AP. Zdravotné úrady zaznamenali najmenej deväť prípadov tohto komármi prenášaného vírusu.

Zľava 10% na vozidlá Škoda pre lekárov a zdravotníckych profesionálov

Práca lekárov, sestier, lekárnikov a ďalších zdravotníckych profesionálov nie je len povolanie, je to poslanie. Spoločnosť IMPA si váži prácu celého zdravotníckeho personálu. Ich oddanosť a neustálu snahu prinášať výnimočnú zdravotnú starostlivosť si ctí, a preto im prináša špeciálnu ponuku.