lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


ZDRAVIE: Zdravotní klauni opäť navštívia deti v slovenských nemocniciach Bratislava 3. októbra (TASR) – Zdravotní klauni navštívia v tomto roku už tretíkrát deti v ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Bratislava 3. októbra (TASR) – Zdravotní klauni navštívia v tomto roku už tretíkrát deti v nemocniciach na celom Slovensku. "Pomocou humoru, hudby a čarovného sveta kúziel odpútajú ich pozornosť od bolesti a traumy z toho, že nie sú so svojimi blízkymi," uviedla dnes Lucia Klačanská z občianskeho združenia Červený Nos Clowndoctors, ktoré tradíciu programu založilo v roku 2006.Na zdravotných klaunov sa môžu tešiť choré deti vo viac ako desiatich nemocniciach na Slovensku. Klauni prinesú veselú náladu deťom v Levoči, Bánovciach nad Bebravou, Bojniciach, Dolnom Kubíne, Piešťanoch, Brezne, Topoľčanoch, Ružomberku, Leviciach, Galante, Bardejove, Poprade, Rimavskej Sobote a Rožňave.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...