lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


ZDRAVIE: Zamestnanci UNB môžu v auguste čakať vyššie výplaty Bratislava 17. júla (TASR) - Zvyšovanie miezd, ktoré priniesla nová kolektívna zmluva medzi odbormi a ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Bratislava 17. júla (TASR) - Zvyšovanie miezd, ktoré priniesla nová kolektívna zmluva medzi odbormi a fakultnými nemocnicami, sa v Univerzitnej nemocnici Bratislava (UNB) dotkne najmä nezdravotníckych pracovníkov. Podľa kolektívnej zmluvy sa majú mzdy všetkých zamestnancov v nemocniciach navýšiť od júla o osem percent oproti vymeriavaciemu základu z konca roku 2011. Zamestnanci by ich tak mali pocítiť vo výplatách v auguste.Najväčšia slovenská nemocnica zatiaľ nevie presne vyčísliť, koľko si vyššie mzdy vyžiadajú, vzhľadom na to, že práve spracováva údaje. V prípade nezdravotníckych pracovníkov s priemerným platom 491 eur by podľa hovorkyne nemocnice Petry Maťašovskej malo ísť o navýšenie o 39 eur. Ako ďalej priblížila pre TASR, zdravotnícki pracovníci ako laboranti, psychológovia, sanitári, logopédi a dentálne hygieničky s priemernou mzdou 587 eur by si mali polepšiť o takmer 47 eur.

Štítky :

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica otvorila Vakcinačné centrum proti vírusu HPV

Banská Bystrica 11. apríla (TASR) - Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici otvorila vo štvrtok prvé ...