lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


ZDRAVIE: Začala sa roadshow zameraná na zuby a ich ochranu Bratislava 12. júna (TASR) - Poradiť sa s odborníkmi na dentálnu hygienu a získať rad informačných ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Bratislava 12. júna (TASR) - Poradiť sa s odborníkmi na dentálnu hygienu a získať rad informačných materiálov budú môcť obyvatelia tento a budúci týždeň v 12 slovenských mestách. Začal sa totiž druhý ročník celoštátnej roadshow "Orbit - Zdravý úsmev pre každého".Podujatie nadväzuje na úspešný vlaňajší ročník podujatia organizovaného Orbit Klubom v spolupráci s Asociáciou dentálnych hygieničiek, keď oslovil viac ako 41.000 ľudí po celej Slovenskej republike. Po mestách jazdí kamión s kompletným vybavením a jeho zástavky sú pred veľkými nákupnými strediskami.Hoci v západných krajinách patrí pravidelná návšteva dentálnej hygieničky k bežným záležitostiam, zo Slovákov sa dentálnej hygieničke zveruje len 44 percent.V tomto ročníku na 14 miestach v 12 slovenských mestách budú mať návštevníci možnosť stretnúť sa s dentálnou hygieničkou a stomatológom, ktorí ľuďom poradia, ako sa správne starať o svoje zuby. Do akcie bude zapojený kamión, v ktorom budú k dispozícii dve plne vybavené stomatologické ambulancie. V kamióne budú odborníci, s ktorými budú môcť konzultovať svoje problémy ohľadom dentálnej hygieny. Všetci návštevníci si budú môcť pozrieť edukatívne video, alebo vyplniť dotazník a zasúťažiť si tak o hodnotné ceny.Projekt, rovnako ako v minulom roku, bude mieriť na Slovensko zo susednej Českej republiky. V minulom roku sa v oboch krajinách podarilo osloviť skoro 80.000 ľudí a získať od nich 12.000 vyplnených dotazníkov na tému dentálna hygiena. Tento rok je opäť odborným garantom podujatia Asociácia dentálnych hygieničiek.TASR informovala mediálna zástupkyňa spoločnosti Wrigleys Slovensko.

Štítky :

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica otvorila Vakcinačné centrum proti vírusu HPV

Banská Bystrica 11. apríla (TASR) - Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici otvorila vo štvrtok prvé ...