lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


ZDRAVIE: Z dôvodu horúčav dnes záchranári pomáhali už 25 ľuďom Bratislava 7. augusta (TASR) - Počas utorka (6.8.) skolabovalo na Slovensku z dôvodu horúčav 95 ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Bratislava 7. augusta (TASR) - Počas utorka (6.8.) skolabovalo na Slovensku z dôvodu horúčav 95 ľudí. Z toho bolo 57 žien, 36 mužov a záchranári pomáhali aj dvom deťom. TASR o tom informoval hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Boris Chmel. Najviac kolapsov zaznamenali v Bratislavskom kraji, a to 17. Počas pondelka (5.8.) skolabovalo na Slovensku v dôsledku horúčav najmenej ľudí za posledné dva týždne, a to 60. Počet kolapsov tak opäť stúpa. Dnes do 11.00 už záchranári pomáhali 25 ľuďom.Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) vydal na dnes pre časť Slovenska výstrahu tretieho stupňa pred vysokými teplotami. Tie môžu na niektorých miestach dosahovať hodnoty až 39 stupňov Celzia.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...