lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


ZDRAVIE: Vo východoslovenských nemocniciach otvorili zrekonštruované priestory Michalovce/Trebišov 13. septembra (TASR) - Nové návštevné miestnosti, nadštandardné izby, ale aj zrekonštruované priestory pôrodnice ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Michalovce/Trebišov 13. septembra (TASR) - Nové návštevné miestnosti, nadštandardné izby, ale aj zrekonštruované priestory pôrodnice uviedli v týchto dňoch do života vo viacerých nemocniciach prevažne na východe Slovenska.Ako informovala PR špecialistka zdravotnej poisťovne Dôvera Monika Šimunová, renovácia a modernizácia nadštandardných izieb, ktoré disponujú napríklad televízorom, chladničkou či pripojením na internet, prebehla v uplynulých týždňoch v nemocniciach s poliklinikou v Partizánskom, Trebišove, Vranove nad Topľou, Humennom, Spišskej Novej Vsi, Rožňave, Svidníku a Michalovciach. "V Partizánskom prešli vďaka Dôvere kompletnou renováciou aj priestory pôrodnice," doplnila Šimunová.Ďalšie zdravotnícke zariadenia, ktoré sú súčasťou siete nemocníc spoločnosti Svet zdravia, sa môžu pochváliť novými návštevnými miestnosťami pre detských pacientov. V Michalovciach a Trebišove ich uviedli do života vo štvrtok 12. septembra.

Štítky :

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica otvorila Vakcinačné centrum proti vírusu HPV

Banská Bystrica 11. apríla (TASR) - Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici otvorila vo štvrtok prvé ...