lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


ZDRAVIE: Union ZP rokovala s malými nemocnicami, dohoda zatiaľ nie je Bratislava 29. februára (TASR) - Zástupcovia regionálnych nemocníc združených v Asociácii nemocníc Slovenska (ANS) dnes ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Bratislava 29. februára (TASR) - Zástupcovia regionálnych nemocníc združených v Asociácii nemocníc Slovenska (ANS) dnes pokračovali v rokovaniach so súkromnou Union zdravotnou poisťovňou. "Na rokovaní zástupcovia ANS predložili protinávrh zmluvných podmienok na našu ponuku z 9. februára," informovala jej hovorkyňa Judita Smatanová. Poisťovňa sa k návrhu vyjadrí na budúci týždeň."Rámec rokovaní je daný reálnym vývojom zdrojov pre tento rok. V tomto roku očakávame stagnáciu zdrojov, tomu je potrebné prispôsobiť aj výdavky," skonštatovala Smatanová.Regionálne nemocnice v utorok opätovne upozornili na ich možný kolaps pre chýbajúce zdroje na navýšenie platov lekárov a zdravotných sestier. Nemocnice nechcú mať v rukách čierneho Petra a pokiaľ chýbajú zdroje, má sa tento problém presunúť na zdravotné poisťovne. Viac peňazí im zatiaľ dala štátna Všeobecná zdravotná poisťovňa. Nemocnice chcú, aby im pridali aj od súkromné poisťovne Dôvera a Union ZP.

Štítky :

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica otvorila Vakcinačné centrum proti vírusu HPV

Banská Bystrica 11. apríla (TASR) - Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici otvorila vo štvrtok prvé ...