lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


ZDRAVIE: Sieti nemocníc Svet zdravia bude šéfovať Ľ. Lopatka Bratislava 19. apríla (TASR) - Sieti regionálnych nemocníc Svet zdravia patriacej do skupiny Penta bude ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Bratislava 19. apríla (TASR) - Sieti regionálnych nemocníc Svet zdravia patriacej do skupiny Penta bude od mája šéfovať bývalý riaditeľ Sociálnej poisťovne Ľuboš Lopatka. Spoločnosť prevádzkuje sieť nemocníc Humenné, Svidník, Spišská Nová Ves, Rožňava, Trebišov, Michalovce, Partizánske a Vranov nad Topľou s detašovanými pracoviskami v Medzilaborciach a Stropkove."Teší ma, že sa Ľ. Lopatka rozhodol viesť našu sieť nemocníc. Jeho príchod je v súlade s naším plánom ďalšieho rastu a zlepšovania vnútorného fungovania siete. Verím, že sa mu bude dariť a aj v našom projekte preukáže svoje manažérske kvality," povedal partner skupiny Penta Eduard Maták.Ľ. Lopatka v minulosti pôsobil na riadiacich pozíciách v papierenskom biznise na Slovensku i v Českej republike, konkrétne v spoločnostiach AssiDomän, Kappy, Smurfitu, Myllykoski a Metsälitto.TASR informovala PR manažérka siete Zuzana Gajdošiková.

Štítky :

Dolinková: MZ zatiaľ eviduje 47 úspešných žiadateľov o príspevok na ambulanciu

Bratislava 9. mája (TASR) - O finančný príspevok z plánu obnovy na vznik novej ambulancie ...