lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


ZDRAVIE: Predsedníčka ÚS SR odpovedala V. Novotnému na žiadosť o stretnutie Bratislava 10. októbra (TASR) - Predsedníčka Ústavného súdu (ÚS) SR Ivetta Macejková odpovedala na žiadosť ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Bratislava 10. októbra (TASR) - Predsedníčka Ústavného súdu (ÚS) SR Ivetta Macejková odpovedala na žiadosť o stretnutie poslancovi NR SR Viliamovi Novotnému (SDKÚ-DS). Hovorkyňa ÚS SR Anna Pančurová pre TASR uviedla, že list predsedníčky poslali 8. októbra, jeho obsah nechcela konkretizovať pred tým, než ho videl samotný poslanec.Novotný v letných mesiacoch žiadal predsedníčku ÚS SR o stretnutie v súvislosti so situáciou zdravotných sestier. Súd totiž rozhodol pozastaviť účinnosť zákona o minimálnych mzdových nárokoch sestier a pôrodných asistentiek, ktorý im mal priniesť zvýšenie platov. "To, že predsedníčka ÚS SR nezareagovala na moju prosbu o stretnutie k tejto téme, je jasný signál o nezáujme o dialóg. Ignorovať názor bežných občanov vo forme protestu sestričiek je veľmi zlá správa o stave demokracie v našej krajine," vyhlásil dnes opozičný poslanec. Pančurová tvrdí, že zo strany predsedníčky súdu nejde o nezáujem o dialóg, ale "dôsledok pracovnej zaneprázdnenosti".Sestry dnes zorganizovali protestné zhromaždenie pred ÚS SR, ktoré bolo podľa poslanca opodstatnené.

Štítky :

Lipozomálny vitamín C - Vyšší účinok a nižšie náklady a jednoduché podávanie

Vitamín C spolupracuje pri vyše 300 reakciách v tele. Veľa vedeckých a lekárskych prác potvrdilo početné priaznivé účinky vitamínu C na naše telo – uveďme aspoň niekoľko najdôležitejších: