lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


ZDRAVIE: Lekári z považskobystrickej nemocnice svoje výpovede nesťahujú Považská Bystrica 8. novembra (TASR) - Lekári z považskobystrickej nemocnice svoje výpovede nesťahujú ani po ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Považská Bystrica 8. novembra (TASR) - Lekári z považskobystrickej nemocnice svoje výpovede nesťahujú ani po prísľube zastavenia transformácie nemocníc. Ako dnes pre TASR uviedol námestník riaditeľa Nemocnice s poliklinikou (NsP) v Považskej Bystrici Igor Steiner, "nič sa nedeje". "Výpovedí je stále 31 a pokiaľ viem, lekári sa nechystajú žiadnu stiahnuť, pokiaľ nebudú riešené aj ďalšie ich požiadavky," podotkol v tejto súvislosti. Ešte koncom októbra Steiner uviedol, že ak by z nemocnice odišli všetci lekári, ktorí podali výpovede, spôsobilo by to zariadeniu v zriaďovateľskej pôsobnosti Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK) problémy. Považskobystrická nemocnica by podľa Steinera zabezpečovala iba nevyhnutnú lekársku starostlivosť, došlo by k predĺženiu čakacej doby na operácie.

Štítky :

Lipozomálny vitamín C - Vyšší účinok a nižšie náklady a jednoduché podávanie

Vitamín C spolupracuje pri vyše 300 reakciách v tele. Veľa vedeckých a lekárskych prác potvrdilo početné priaznivé účinky vitamínu C na naše telo – uveďme aspoň niekoľko najdôležitejších: