lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


VYHLÁSENIE: Projekt jednej poisťovne je jednou z priorít MZ SR Bratislava 8. októbra (TASR) - V denníku Plus jeden deň bola dnes zverejnená informácia, že ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Bratislava 8. októbra (TASR) - V denníku Plus jeden deň bola dnes zverejnená informácia, že Ministerstvo zdravotníctva SR prerušilo projekt jednej zdravotnej poisťovne. Túto nepresnú informáciu aj ďalej šíria iné média. Pritom denník Plus jeden deň si zle pozrel nedeľnú reláciu RTVS o 5 minút 12, kde pani ministerka Zuzana Zvolenská povedala, že zákon k vytvoreniu jednej poisťovne máme pripravený, ale čakáme na jeho plné finančné krytie. Ide o zlé a nepresné pochopenie diskusie a jej ďalšie interpretovanie.Projekt jednej zdravotnej poisťovne je jednou zo základných priorít Vlády SR. Ministerstvo nezastavilo projekt. Zákon je pripravený a pripomíname, že kým nie je zrejmé jeho celé finančné krytie, termíny predloženia do riadneho pripomienkového konania sa iba posúvajú. V žiadnom prípade sa nerušia, ani sme nestopli prípravu zákona o jednej poisťovni. Zároveň zdôrazňujeme, že všetky práce na zákone sú z dielne MZ SR a nestáli našich občanov ani euro. Všetky ďalšie kroky sa budú odvíjať od presne zadefinovaných finančných možností Slovenskej republiky.

Štítky :

Lipozomálny vitamín C - Vyšší účinok a nižšie náklady a jednoduché podávanie

Vitamín C spolupracuje pri vyše 300 reakciách v tele. Veľa vedeckých a lekárskych prác potvrdilo početné priaznivé účinky vitamínu C na naše telo – uveďme aspoň niekoľko najdôležitejších: