lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


V Poľsku tretí podozrivý prípad črevnej nákazy, v Rumunsku straty pestovateľov Štetín/Bukurešť 3. júna (TASR) - Na infekčnom oddelení nemocnice v severopoľskom Štetíne pribudol tretí pacient ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Štetín/Bukurešť 3. júna (TASR) - Na infekčnom oddelení nemocnice v severopoľskom Štetíne pribudol tretí pacient s podozrením na ochorenie spôsobené baktériami EHEC, ktoré sa z Nemecka rozšírilo aj do ďalších členských krajín Európskej únie.Je ním 25-ročný poľský občan, ktorý bol 30. mája so známymi v nemeckom Neubrandenburgu a práve tam sa mohol infikovať. Črevné problémy sa u neho prejavili po návrate do vlasti. Jeho zdravotný stav považujú ošetrujúci lekári za dobrý.U žiadneho z rodinných príslušníkov chorého a ani u jedného z jeho známych sa znepokojujúce symptómy ochorenia zatiaľ neobjavili.Výsledky testov, ktoré by mali potvrdiť alebo vyvrátiť toto podozrenie, budú známe v najbližších dňoch.

Štítky :

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica otvorila Vakcinačné centrum proti vírusu HPV

Banská Bystrica 11. apríla (TASR) - Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici otvorila vo štvrtok prvé ...