lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


USA: Hillary Clintonová sa zotavuje po otrase mozgu Washington 15. decembra (TASR) - Americká ministerka zahraničných vecí Hillary Clintonová sa zotavuje po otrase ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Washington 15. decembra (TASR) - Americká ministerka zahraničných vecí Hillary Clintonová sa zotavuje po otrase mozgu, informovala dnes agentúra Reuters s odvolaním sa na rezort diplomacie USA.Clintonovej hovorca Philippe Reines spresnil, že šéfka americkej diplomacie trpela vírusovým ochorením žalúdka, v dôsledku ktorého bola dehydrovaná a omdlela, pričom utrpela otras mozgu."Zotavuje sa doma a naďalej bude pravidelne pozorovaná svojimi lekármi. Na ich odporúčanie bude pokračovať v práci počas budúceho týždňa doma, pričom zostane v pravidelnom kontakte s ministerstvom a ďalšími predstaviteľmi," dodal Reines.Clintonová ochorela minulý víkend, čo ju prinútilo zrušiť plánovanú cestu na Blízky východ a do severnej Afriky, píše Reuters.

Štítky :

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica otvorila Vakcinačné centrum proti vírusu HPV

Banská Bystrica 11. apríla (TASR) - Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici otvorila vo štvrtok prvé ...