lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


TRENČÍN: Chrípková chorobnosť stúpla v Trenčianskom kraji takmer o 150 percent Trenčín 11. januára (TASR) – V druhom kalendárnom týždni došlo v Trenčianskom samosprávnom kraji (TSK) k rapídnemu nárastu ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Trenčín 11. januára (TASR) – V druhom kalendárnom týždni došlo v Trenčianskom samosprávnom kraji (TSK) k rapídnemu nárastu chorobnosti na akútne respiračné ochorenia a chrípku a chrípke podobné ochorenia. Vyplýva to z informácií Regionálneho úradu verejného zdravotníctva v Trenčíne. Chorobnosť na akútne respiračné ochorenia stúpla v porovnaní s prvým tohtoročným týždňom o 46,3 percenta, ochoreli najmä deti do päť rokov. V TSK zaznamenali tento týždeň 791 ochorení na chrípku, čo je v porovnaní s minulým týždňom nárast o 146,9 percenta. Najvyššia chorobnosť na akútne respiračné ochorenia je tento týždeň v TSK v okrese Bánovce nad Bebravou (3721,3 ochorení na 100.000 obyvateľov), najnižšia v okrese Považská Bystrica (1253,5/100.000 obyvateľov).

Štítky :

Lipozomálny vitamín C - Vyšší účinok a nižšie náklady a jednoduché podávanie

Vitamín C spolupracuje pri vyše 300 reakciách v tele. Veľa vedeckých a lekárskych prác potvrdilo početné priaznivé účinky vitamínu C na naše telo – uveďme aspoň niekoľko najdôležitejších: