lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


TREBIŠOV: Účastníci cyklotúry si uctia vojakov, ktorí zahynuli pri obci Hejce Trebišov 1. mája (TASR) - Spomienke na 42 slovenských vojakov, ktorí zahynuli v roku 2006 ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Trebišov 1. mája (TASR) - Spomienke na 42 slovenských vojakov, ktorí zahynuli v roku 2006 pri leteckej katastrofe, je venovaná jarná cyklotúra vedúca z Trebišova do maďarskej obce Hejce a späť. Spojená je s položením vencov k pomníku vojakov a koná sa pri príležitosti výročia ukončenia druhej svetovej vojny.Štart bude v stredu 8. mája o 7.30 h na Námestí Štefana B. Romana. Už tradičná sedemhodinová cyklotúra úcty so šiestimi zastávkami meria 140 kilometrov (km). Podmienkou účasti je vek nad 15 rokov, zdravotná zahraničná poistka na príslušný deň, prilba, spoľahlivý bicykel a najazdených aspoň 300 km. Prezentácia je od 7.00 h. V prípade nepriaznivého počasia sa akcia prekladá na sobotu 11. mája. "Touto náročnou cyklotúrou si preveríte svoju výkonnosť a prispejete k zlepšeniu svojho zdravotného stavu. Každý účastník jazdí na vlastnú zodpovednosť, ohľaduplne a bezpečne so zapnutou cyklistickou prilbou a bez zbytočného používania mobilného telefónu," uviedli organizátori z trebišovského cykloklubu.Pri havárii lietadla na kopci Borsó 19. januára 2006 zahynuli slovenskí vojaci vracajúci sa z mierovej misie v Kosove.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...