lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


TREBIŠOV: Lekári NsP nepodávajú výpovede Trebišov 2. septembra (TASR) - Nemocnici s poliklinikou (NsP), a. s., v Trebišove momentálne nehrozia ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Trebišov 2. septembra (TASR) - Nemocnici s poliklinikou (NsP), a. s., v Trebišove momentálne nehrozia výpovede zo strany lekárov. TASR to dnes potvrdil jej generálny riaditeľ Vladimír Dvorový. "Lekári u nás nepodávajú výpovede."Minister zdravotníctva Ivan Uhliarik (KDH) v súvislosti s výpoveďami lekárov nedávno uviedol, že neverí, že by slovenskí lekári opustili svojich pacientov len pre vyššie platy. "Verím, že lekári sú inteligentní ľudia, verím, že vidia naše snahy a neverím, že pre platy opustia svojich pacientov." Minister chce do zdravotníckych zariadení zaviesť poriadok, aby sa už ďalej nezadlžovali. "Peniaze by zostali pre pacientov a pre väčšie platy sestričiek a lekárov," vysvetlil.Rezort podľa Uhliarika s lekármi intenzívne komunikuje a vysvetľuje, že sa snaží transformáciou nemocníc na akciové spoločnosti zlepšiť ich hospodárenie.

Štítky :

Lipozomálny vitamín C - Vyšší účinok a nižšie náklady a jednoduché podávanie

Vitamín C spolupracuje pri vyše 300 reakciách v tele. Veľa vedeckých a lekárskych prác potvrdilo početné priaznivé účinky vitamínu C na naše telo – uveďme aspoň niekoľko najdôležitejších: