lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Španielsko: Tisíce ľudí protestovali proti zmenám v zdravotnej starostlivosti Madrid 21. apríla (TASR) - Desaťtisíce Španielov sa dnes zhromaždili v centre Madridu na proteste ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Madrid 21. apríla (TASR) - Desaťtisíce Španielov sa dnes zhromaždili v centre Madridu na proteste proti pripravovaným zmenám v systéme zdravotnej starostlivosti.Odborové zväzy lekárov odhadli, že svoj názor prišlo na námestí Puerta del Sol pred sídlo regionálnej vlády vyjadriť 40.000-50.000 ľudí, informovala agentúra DPA.Demonštranti protestovali v prvom rade proti plánom regionálnej vlády v Madride na odovzdanie správy šiestich štátnych nemocníc a 27 centier verejného zdravia súkromným spoločnostiam.Dav preto skandoval "Zdravotná starostlivosť nie je na predaj, treba ju brániť". Mnohí účastníci protestu boli oblečení v bielom podobne ako lekári a zdravotné sestry. Odborári tieto akcie nazývajú aj Biela potopa.Španielske médiá uviedli, že protest prebehol v pokojnej atmosfére.

Štítky :

Lipozomálny vitamín C - Vyšší účinok a nižšie náklady a jednoduché podávanie

Vitamín C spolupracuje pri vyše 300 reakciách v tele. Veľa vedeckých a lekárskych prác potvrdilo početné priaznivé účinky vitamínu C na naše telo – uveďme aspoň niekoľko najdôležitejších: