lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Počet chorých v Nemecku sa dramaticky nezvyšuje, pôvod baktérií v potoku nejasný Wiesbaden/Moskva 20. júna (TASR) - Tri dni po odhalení prítomnosti nebezpečných baktérií spôsobujúcich v Nemecku ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Wiesbaden/Moskva 20. júna (TASR) - Tri dni po odhalení prítomnosti nebezpečných baktérií spôsobujúcich v Nemecku črevnú nákazu, sprevádzanú i vážnymi, život ohrozujúcimi komplikáciami, v potoku vo Frankfurte nad Mohanom, zostáva ich pôvod i miera zamorenia toku predbežne nejasná. Výsledky testov ďalších vzoriek z potoku Erlenbach možno očakávať podľa dnešných informácií hesenského krajinského ministerstva životného prostredia najskôr v stredu.Kontaminácia potoka sa spája s neďalekou čističkou odpadových vôd, predbežne to však žiadny oficiálny zdroj nepotvrdil.Infikované vody potoka síce nepredstavujú hrozbu pre zásobovanie pitnou vodou, pretože takéto prepojenie nejestvuje, využívali sa však až do odhalenia prítomnosti baktérií okrem iného na zavlažovanie zemiakov a cukrovej repy v dvoch neďalekých statkoch.

Štítky :

Dolinková: MZ zatiaľ eviduje 47 úspešných žiadateľov o príspevok na ambulanciu

Bratislava 9. mája (TASR) - O finančný príspevok z plánu obnovy na vznik novej ambulancie ...